Fusing Box tanfolyam - Hobbytechnika - Fusing box - Kemence

Tartalomhoz ugrás

Fusing Box tanfolyam

Fusing Box
Ékszer Ajándék Webshop » Üvegékszer készítés:


Szereti az egyedi, különleges üvegékszereket, de nem talál az ízlésének és stílusának megfelelőt? Szeret kézműveskedni, alkotni, szereti kreatívan eltölteni a szabadidejét? Vagy egyszerűen csak kíváncsi, hogy hogyan készülnek az üvegékszerek, és hogy Ön milyet tudna elkészíteni? Jöjjön el az üvegékszer készítő tanfolyamra, ahol mindezt megtudhatja, lépésről lépésre végigvezetve az üvegékszer készítés folyamatán, és saját maga készítheti el első üvegékszereit.

Üvegékszer készítés
Érdekli az üvegékszer készítés? Vegyen részt a fusing üvegékszer készítő tanfolyamon, ahol szinte mindent megtudhat róla, és elkészítheti saját üvegékszereit.

Üvegékszer készítés.fülbevaló készítés. A fusing üvegékszer készítés, a fusing technika, sok türelmet és kreativitást igénylő kézműves technika. Az üvegékszer készítő tanfolyamon, kellemes környezetben, kis létszámú, 1-4 fős csoportokban most Ön is megtanulhatja, hogyan készítheti el saját üvegékszereit. Az üvegékszer készítő tanfolyam két alkalomból áll. Az első nap, egy kreatív foglakozás keretében megismerkedhet az üvegékszerek készítésének alapjaival, medál, gyűrű, fülbevaló készítés technikájával.


Üvegékszerek készítése otthon

A fenti videón megnézheti, hogyan készíthet a későbbiekben otthonában üvegékszereket, amennyiben megtetszett Önnek az üvegékszer készítés és kedvet érez hozzá.
Üvegékszer készítés otthonMa már arra is van lehetőség, hogy Ön otthonában készítsen üvegékszereket, anélkül, hogy több százezer forintot kellene fusing kemencére költenie. Ehhez, néhány alap szerszámon, és alapanyagon kívül nincs másra szükség, mint egy nagyon egyszerű mikrohullámú sütőre, és kifejezetten az otthoni üvegékszer készítéshez kifejlesztett micro fusing boxra. Ezek segítségével, Ön a későbbiekben is hasznosíthatja az üvegékszer készítő tanfolyamon tanultakat, nem merül feledésbe a megszerzett tudás, és bármikor otthonában készítheti el saját üvegékszereit. A micro fusing box szinte csak méretében különbözik, egy igazi fusing kemencétől, megfelelő tapasztalattal, szinte ugyan úgy bármi elkészíthető benne.
Üvegékszer készítő szett, micro fusing box. Hogy hogyan kell a micro fusig boxal üvegékszereket készíteni, megtudhatja, ha részt vesz a tanfolyamon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphat használatához, és ki is próbálhatja vele az üvegékszer készítést.

A baloldali  képre kattintva megtekintheti részletesen a tanfolyam oldalt.

Vissza a tartalomhoz